Mavis kopie

Mavis, robuuste ERP oplossing voor de Technische Groothandel.
Het geheel overtreft de som van de componenten.

De toegevoegde waarde van onze software voor jouw technische groothandel

playlist_add_check

Ontwikkeling gestuurd door technische groothandel

Onze software wordt continu doorontwikkeld. De richting wordt mede bepaald door de grootste wensen binnen de technische groothandel. Wij zullen actief vragen om jullie input. Daar gaan we vervolgens mee aan de slag.

record_voice_over

Procesoptimalisatie binnen de technische groothandel

Wij weten intern precies hoe een technische groothandel opereert en stemmen daar onze software op af. Onze consultants kunnen hierdoor ook opleiding op maat verzorgen.

devices

Alle administratie digitaal en geïntegreerd

Alle administratie wordt op digitale wijze vastgelegd. Er zal dus geen pen en papier meer aan te pas komen. Alle informatie is geïntegreerd en hoeft dus ook maar één keer ingevoerd te worden.

archive

Volledige efficiëntie in de magazijnen

Bij groothandels worden per dag veel artikelen ingekocht. Deze moeten allemaal gereed gemaakt worden voor verzending. Met onze software als steun in de rug verloopt dit proces optimaal.

De Mavis WMS module en SlimStock verhogen de uitlevergraad bij Breur IJzerhandel.

    ✓ Verhoogde uitlevergraad
    ✓ Minder pickfouten
    ✓ Nieuwe medewerkers binnen 2 uur operationeel

Vraag een demo aan!

Vraag geheel vrijblijvend een product demo aan!

Basis ERP functionaliteiten in Mavis

Mavis ERP, het resultaat van langdurige samenwerking
met vooruitstrevende technische groothandels.

Bus Industrial Tools

Het familiebedrijf Bus (sinds 1957) heeft de afgelopen decennia een hele ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met 12 vestigingen. Vanuit het  nieuwe logistieke centrum in Zwolle worden, naast logistiek, ook zaken als automatisering, administratie en inkoop aangestuurd.

De Jong & Roos

Referentie de jong & roos b.v.

De Jong & Roos BV is een groothandel in de bouw- en industriebranche en levert hang- en sluitwerk, gereedschappen, ventilatieroosters, technische artikelen en machines. Door de integratie tussen webshops, de Kardex magazijnen en de software werkt het verkoopproces binnen De Jong & Roos zeer efficiënt.

Dozon Bouwtechniek

referentie dozon

Dozon Bouwtechniek is een technische groothandel met in totaal 8 regionale vestigingen een modern logistiek centrum in Doetinchem. Met een assortiment van ruim 260.000 artikelen, is het belangrijk om snel en efficiënt te communiceren. Hiervoor maken de logistiek medewerkers van Dozon Bouwtechniek gebruik voicepicking en scanning, in plaats van de papieren orders.

Breur IJzerhandel

Breur is in 1998 gestart met Mavis. Indertijd was Breur gevestigd aan de Vlietlaan in Rotterdam. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een modern pand in Capelle a/d IJssel en hebben ze een vestiging in Gouda en Den Haag.

Technische Groothandel Post

De Technische Groothandel is ontstaan uit een splitsing in het jaar 2000 van Post B.V  in Technische Groothandel Post B.V. en Heftruckcentrum Post B.V. De Technische Groothandel Post bestaat uit 3 vestigingen: Post Kampen, Post Genemuiden en Post Dronten. Daarnaast is er vanaf 2015 Post Digitaal, een webshop met meer dan 25.000 artikelen.


MAAK ALLE BEDRIJFSPROCESSEN ZO MAKKELIJK EN EFFICIËNT MOGELIJK!

keyboard_arrow_up