Transformeer je bedrijfsprocessen met Didata’s ScanApp!

Wil je je werkprocessen versnellen en vereenvoudigen? Maak kennis met de ScanApp van Didata Automatisering, de perfecte aanvulling op CombiPac, speciaal ontworpen om je werkplaatsadministratie, balieverkoop, bestelprocessen, goederenontvangst en voorraadtellingen te stroomlijnen.

Wat doet de ScanApp voor jou?

Met de ScanApp breng je de kracht van efficiënt scannen direct in je handen. Met behulp van een scanner maakt deze app het eenvoudig om artikelen te scannen en direct toe te voegen aan werkorders, baliebonnen of bestellingen. Je kunt ook goederenontvangst eenvoudig verwerken en nauwkeurige voorraadtellingen uitvoeren.

Jouw voordelen:

Verhoogde productiviteit: Door de snelle en efficiënte scanmogelijkheden vermindert de ScanApp de tijd die nodig is voor het verwerken van artikelen aanzienlijk.

Veelzijdige functionaliteit: Scan artikelen voor diverse doeleinden – van het picken voor werkorders tot het aanmaken van baliebonnen en het beheren van bestellingen.

Eenvoudige voorraadbeheer: Maak je voorraadinventarisatie eenvoudiger en sneller, en zet alles klaar voor verwerking.

Foutreductie: Scannen vermindert de kans op menselijke fouten die vaak voorkomen bij handmatige invoer.

Betaalbaar en gemakkelijk te starten:

De ScanApp is beschikbaar voor slechts €25 per gebruiker per maand. En voor een soepele start in je bedrijf bieden we eenmalige installatie- en implementatieservices aan, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt met de app. Vergeet niet dat je uiteraard ook een scanner moet aanschaffen!

Maak de overstap naar efficiëntie:

Wacht niet langer om je bedrijfsprocessen te digitaliseren en te stroomlijnen. Met de ScanApp van Didata Automatisering heb je een krachtige tool in handen die je helpt bij het efficiënt beheren van je voorraad en het verwerken van transacties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo of meer informatie.

home
Aalsbergen 12, 6942 SE, Didam
mail
info@didata.org
phone
+31 316 – 29 69 00

Je kunt ons telefonisch bereiken op:
Maandag         8.30 uur – 17.00 uur
Dinsdag           8.30 uur – 17.00 uur
Woensdag       8.30 uur – 17.00 uur
Donderdag      8.30 uur – 17.00 uur
Vrijdag             8.30 uur – 17.00 uur

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up