Ontdek de kracht van online werken met Didata’s online omgeving!

Ben je op zoek naar een flexibele en efficiënte manier om je bedrijf te runnen? Met de Didata onlineomgeving breng je je bedrijfsvoering naar de cloud, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot je essentiële bedrijfsgegevens en -applicaties.

Wat doet de Didata onlineomgeving voor jou?

Onze onlineomgeving biedt je de vrijheid om vanaf elke locatie te werken, zonder de noodzaak van een eigen server. Dit betekent dat je met gemak toegang hebt tot je gegevens en applicaties, zoals CombiPac of Mavis, via elk internetverbonden apparaat.

 

Jouw voordelen:

Flexibiliteit: Werk vanaf elke locatie – thuis, op kantoor of onderweg.

Kostenbesparing: Bespaar op de kosten van het aanschaffen en onderhouden van een eigen server.

Veiligheid en betrouwbaarheid: Vertrouw op onze beveiligde en betrouwbare cloudinfrastructuur voor het opslaan van je gegevens.

Eenvoudige schaalbaarheid: Voeg eenvoudig gebruikers toe naarmate je bedrijf groeit.

Geïntegreerd met Office 365: Kies voor de uitbreiding met Office 365 Business Premium, inclusief e-mail, voor een complete werkplekoplossing.

Kosten van de Didata onlineomgeving:

  • Voor slechts € 51,50 per maand per gebruiker krijg je toegang tot onze krachtige onlineomgeving.
  • Elke gebruiker kan worden uitgebreid met Office 365 Business Premium voor een geïntegreerde ervaring, inclusief e-mail.
  • Houd rekening met installatie- en implementatietijd, die wordt doorbelast op basis van nacalculatie tegen de op dat moment geldende tarieven.

Maak de overstap naar de cloud:

Met de Didata onlineomgeving stap je eenvoudig over naar de cloud, waardoor je bedrijf flexibeler, schaalbaarder en kostenefficiënter wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demo. Ontdek hoe wij je bedrijf kunnen helpen groeien in het digitale tijdperk!

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up