Vier redenen om voor Didata te kiezen

trending_up

Betere bedrijfsresultaten

Door de procesoptimalisatie die we bij jullie verzorgen, worden de kosten verlaagd en de productiviteit verhoogd.

fiber_new

Innovatieve oplossingen

Door de input van jullie en onze intelligente programmeurs zijn we in staat om innovatieve oplossingen te leveren waar onze concurrenten nog niet over beschikken.

sentiment_very_satisfied

Persoonlijke service

We werken graag zo goed mogelijk samen met jullie en hechten veel waarde aan het persoonlijke aspect. Onze supportmedewerkers staan elke dag voor jullie klaar.

supervisor_account

Geen klant maar partner

Bij ons ben je geen klant, maar een partner. Samen groeien we en zorgen we voor betere resultaten. De wisselwerking is de fundering!

Didata is kiezen voor volledige ontzorging

ONLINE WERKEN ZONDER ZORGEN

Het is een duidelijke trend: mensen en organisaties maken steeds meer gebruik van online data opslag. Het is makkelijk, kostenefficiënt en flexibel. Organisaties zoeken naar de combinatie van hoge prestaties en lage IT-kosten. Virtuele servers waar data kan worden gedeeld en de capaciteit schaalbaar is bieden de oplossing. Open je een nieuwe vestiging of bouw je het aantal gebruikers af? Dan krijg je meer of minder capaciteit. Betaling gaat per gebruik en wordt ondersteund door consultants met kennis en ervaring. Het maakt niet uit waar je data is opgeslagen, zolang dit maar veilig gebeurt en beschikbaar is wanneer je het nodig hebt. Er is één belangrijke voorwaarde: je hebt een acceptabele internetverbinding nodig. De faciliteiten in het data center zijn volledig geoptimaliseerd om serveromgevingen draaiende te houden en te beveiligen tegen bedreigingen. Onze systeemspecialisten monitoren dagelijks onze servers, waardoor onze partners kunnen werken zonder zorgen.

ALLE HARDWARE OPTIMAAL AFGESTEMD OP DE SOFTWARE

Bij gebruik van onze software oplossingen is het handig als de hardware daarmee compatibel is. Denk bijvoorbeeld aan printers, scanners, routers, etc. Onze systeemspecialisten kunnen u daarin van advies voorzien. Makkelijker is echter om de complete hardware omgeving bij ons af te nemen. Wij leveren, installeren, configureren, en beheren de omgeving en verzekeren dat alles goed werkt en beveiligd is. We gebruiken hiervoor enkel betrouwbare A-merken. Mocht het voorkomen dat bepaalde onderdelen defect of aan vervanging toe zijn, dan zorgen wij voor de juiste vervangende onderdelen. Hiermee heb je het gemak van één leverancier voor de gehele ICT.

GESCANDE ARTIKELEN WORDEN DIRECT VERWERKT

Geleverde goederen worden bij binnenkomst gescand. Hierdoor is de voorraad altijd actueel. Bij uitgifte van goederen gebeurt hetzelfde. Wanneer de artikelen worden opgeslagen in het magazijn worden ze ook gescand, zodat je in het systeem altijd kan zien op welke schappen de goederen zich bevinden. De scanners werken ook in combinatie met de WerkorderApp, waardoor monteurs op elke locatie artikelen kunnen scannen op de werkorders.

IMPLEMENTATIE ZONDER ZORGEN

Overstappen op nieuwe bedrijfssoftware is meestal een lastige stap voor organisaties. Om deze stap met vertrouwen te nemen stellen wij samen met jullie een gedegen implementatieplan op. Na inventarisatie van de behoeften en werkwijzen, gaan we via een gestructureerd stappenplan aan de slag om de overstap soepel en succesvol te laten verlopen.

HAAL HET MAXIMALE UIT DE SOFTWARE

Als gebruiker wil je het maximale rendement halen uit je software. Daarom is het van groot belang dat je precies weet hoe je dat kunt doen. Onze consultants hebben veel praktijkervaring en kunnen daarom specifiek vertellen hoe en wat jij en jouw bedrijf moeten doen om het maximale uit de software te halen. Aan de hand van heldere en professionele uitleg weten jullie straks precies hoe alles werkt.

SUPPORT ALS EEN SERVICE

We doen er alles aan om onze partners zo goed mogelijk in oplossingen te voorzien. Onze deskundige supportmedewerkers staan elke dag paraat om jullie vragen en opmerkingen te beantwoorden. Met ons handige callsysteem en teamviewer zijn wij in staat om ook vanaf afstand jullie optimaal te ondersteunen. Zo staan jullie er nooit alleen voor!

keyboard_arrow_up