Breng je bedrijfsdata tot leven met Didata’s Power BI-koppeling voor CombiPac!

Wil je meer inzicht krijgen in je bedrijfsvoering met krachtige data-analyse? Didata Automatisering presenteert met trots de koppeling tussen CombiPac en Microsoft Power BI, ontworpen om je waardevolle bedrijfsgegevens overzichtelijk en inzichtelijk te maken.

Wat doet de Power BI-koppeling voor jou?

Door CombiPac te koppelen aan Microsoft Power BI, ontsluit je de kracht van geavanceerde datavisualisatie. Je krijgt toegang tot een reeks van standaarddashboards, direct gekoppeld aan je CombiPac-installatie, waardoor je essentiële bedrijfsgegevens in één oogopslag kunt zien en analyseren.

Jouw voordelen:

Diepgaande inzichten: Ontdek verborgen patronen en trends in je bedrijfsdata die je helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Aanpasbare dashboards: Start met onze standaarddashboards en voeg maatwerk toe om ze perfect af te stemmen op je specifieke behoeften.

Gebruikersvriendelijk: Profiteer van de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van Power BI om je analyses te vereenvoudigen.

Betere besluitvorming: Gebruik de kracht van data om je bedrijfsstrategie en dagelijkse operaties te optimaliseren.

Kosten en maatwerk:

De koppeling met Power BI is beschikbaar voor €50 per maand. Voor een soepele integratie bieden we eenmalige installatie- en implementatieservices aan. En voor die unieke touch staan we klaar om maatwerkdashboards te creëren, doorbelast op basis van nacalculatie tegen onze geldende tarieven.

Transformeer je bedrijfsvoering met data:

Wacht niet langer om je bedrijfsvoering te verrijken met krachtige data-analyse. Met de Power BI-koppeling van Didata Automatisering krijg je niet alleen inzicht, maar ook de kracht om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te sturen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demo. Samen brengen we jouw data tot leven!

home
Aalsbergen 12, 6942 SE, Didam
mail
info@didata.org
phone
+31 316 – 29 69 00

U kunt ons telefonisch bereiken op:
Maandag         8.30 uur – 17.00 uur
Dinsdag           8.30 uur – 17.00 uur
Woensdag       8.30 uur – 17.00 uur
Donderdag      8.30 uur – 17.00 uur
Vrijdag             8.30 uur – 17.00 uur

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up