Onze oplossingen voor serviceorganisaties

ALLE HANDELINGEN IN DE WERKPLAATS EFFICIËNT VASTLEGGEN

We willen het werk voor de monteurs zo aangenaam mogelijk maken. Met onze software kan je als monteur heel eenvoudig artikelen, kosten en uren toekennen aan een bepaalde werkorder. Registratie van informatie kan door middel van een touchscreen in de werkplaats, een tablet of een normale computer. De werkplaatsmodule is gekoppeld met verschillende leveranciers, waardoor altijd de actuele prijs van de gebruikte artikelen wordt doorberekend in de werkorder. Zodra een werkorder wordt afgesloten, krijgt deze de status ‘te controleren’. De werkplaatschef, directeur of de administratie kan deze werkorder vervolgens controleren, aanpassen en direct factureren.

OVERZICHT EN GEMAK VOOR ZOWEL WERKGEVER ALS WERKNEMER

Als een monteur werk voor de klant uitvoert, dan kan hij de gewerkte uren direct registeren en koppelen aan de werkorder. Deze manier van werken is duidelijk en voorkomt dat er fouten worden gemaakt, omdat de monteur dit niet achteraf en dubbel hoeft in te voeren. Invoer van uren kan door middel van een touchscreen in de werkplaats of via een tablet in combinatie met de WerkorderApp op klantlocatie. Het resultaat is een hoog gebruiksgemak en een efficiënte manier van werken voor de monteur. Alle geregistreerde informatie kan worden weergegeven in een handig overzicht, waardoor het management de productiviteit van de monteurs goed kan monitoren.

ALTIJD EN OVERAL DE WERKPLAATSADMINISTRATIE BIJ DE HAND 

Kleine reparaties, periodiek onderhoud en andere werkzaamheden worden vaak uitgevoerd op locatie van de klant. Als servicemonteur wil je deze werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Door een tablet mee te nemen, waarmee je verbinding kan maken met de werkplaatsadministratie, heb je altijd ter plekke toegang tot de benodigde informatie. Via deze applicatie, de WerkorderApp, kan je de werkordergegevens, machinehistorie, keuringsdocumenten en urenregistratie inzien en invullen. Alle informatie die op klantlocatie wordt ingevoerd, wordt vervolgens direct verwerkt in de software. Je hoeft dus niks op papier te noteren en achteraf in te voeren. Hierdoor is het administratieve gedeelte van je werk minder tijdrovend, maak je minder fouten en hou je de focus op het verlenen van optimale service aan de klant!

ALS VERKOPER VEEL OP PAD, MAAR ALTIJD IN VOLLEDIGE CONTROL

Als verkoper ben je veel onderweg naar je huidige klanten en potentieel nieuwe klanten. Om je focus en controle te houden is het belangrijk om de inhoud van alle verkoopgesprekken die je voert consequent vast te leggen. Onze verkoopapplicatie is hiervoor de oplossing. Met de VerkoopApp kan je je bezoekverslag vastleggen, te ondernemen acties aanmaken en verkoopprognoses invullen. Het overzicht dat hierdoor wordt gecreëerd geeft je als verkoper de gelegenheid om prioriteiten toe te kennen aan bepaalde werkzaamheden, waardoor je betere resultaten boekt. Door de integratie van de VerkoopApp met de software worden alle ingevoerde gegevens direct verwerkt in het systeem, waardoor je tijdens kantooruren alles rustig terug kunt lezen. Tevens bevat zowel de applicatie als de software een agenda functie, waarmee je een volledige bezoekplanning kunt maken.

HOUD EEN STEVIGE GRIP OP UW VERHUURACTIVITEITEN 

Snel kunnen inspringen op de vraag van een klant. Dat is wat het verschil maakt tussen een eenmalige aanvraag of een langdurige samenwerking. Houd volledige grip op alle verhuuractiviteiten door deze te registreren in onze software, zodat er nooit een klant wordt teleurgesteld. Met deze module is er een volledig overzicht van de machines die zijn verhuurd en voor welke tijdsperiode. Bij een aanvraag wordt de order geregistreerd, geactiveerd en klaargezet voor facturatie. Werknemers kunnen deze orders inzien en ervoor zorgen dat de machine op het gewenste tijdstip klaarstaat.

VOLLEDIG GEÏNTEGREERD EN GEKOPPELD MET DE OVERIGE MODULES 

Een vereiste voor een financieel pakket is dat het gemakkelijk in de omgang is. De boekhouding op zich is namelijk al ingewikkeld genoeg en daarin bieden wij de helpende hand. Alle cijfers worden automatisch verwerkt door ons programma en maken het mogelijk om in één oogopslag te zien wat de resultaten zijn ten opzichte van voorgaande periodes. Geen oneindige rijen met cijfers, maar duidelijke en beknopte data. Door de integratie met de overige modules in onze software, kan informatie gemakkelijk opgezocht-, ingezien- en toegevoegd worden aan o.a. factureren, grootboekadministratie, financiële verslaglegging en de kolommenbalans. Tevens voldoet de software aan de wettelijke vereisten en kan elke accountant er mee overweg.

De toegevoegde waarde voor jouw servicebedrijf

build

Afgestemd op de monteurs

Onze softwareoplossingen zijn dusdanig ingericht dat we het voor de monteurs zo makkelijk mogelijk maken. Eenvoudige handelingen en hoge mobiliteit zijn dingen waar we ons mee onderscheiden.

playlist_add_check

Ontwikkeling op basis van wensen binnen servicebedrijven

Onze software wordt continu doorontwikkeld. De richting wordt mede bepaald door de grootste wensen binnen servicebedrijven. Wij zullen actief vragen om jullie input. Daar gaan we vervolgens mee aan de slag.

record_voice_over

Identificatie met processen binnen servicebedrijven

Wij weten intern precies hoe een servicebedrijf opereert en stemmen daar onze software op af. Onze consultants kunnen hierdoor ook opleidingen op maat verzorgen.

devices

Alle administratie digitaal en geïntegreerd

Alle administratie rondom machines wordt op digitale wijze vastgelegd. Er zal dus geen pen en papier meer aan te pas komen. Alle informatie is geïntegreerd en hoeft dus ook maar één keer ingevoerd te worden.

MAAK ALLE BEDRIJFSPROCESSEN ZO MAKKELIJK EN EFFICIËNT MOGELIJK!

Samen gaan we vooruit

De Witte Smid is een grote naam in de Nederlandse aanhangerbranche. Het werk wordt verricht in vijf vestigingen die op één softwaresysteem draaien. De hoofdwerkzaamheden van De Witte Smid zijn het onderhouden en repareren van aanhangwagens. Dit gebeurt veel op locatie van de klant. Met de WerkorderApp hebben ze een uitstekende oplossing voor alle servicemonteurs die veel onderweg zijn.

Nog meer onderdelen van de software

add_shopping_cart

Inkoop

Bestel goederen met behulp van een besteladvies. Stel per artikel een alternatieve leverancier in. Gebruik e-mail, papier of EDI om met leveranciers te communiceren.

description

Order & offerte

Uitgebreide offertes maken met de mogelijkheid om inruil, specificaties en/of opties hierin mee te nemen. Offertes kunnen met één druk op de knop worden omgezet in een order.

share

Koppelingen

Artikelen opzoeken, bestellen en de inkoopfactuur van deze artikelen importeren in het systeem. Altijd inzicht in de meest actuele prijzen, ongeacht welke leverancier.

euro_symbol

Financieel

Opstellen en verwerken van onder andere facturen, grootboekadministratie, financiële verslaglegging en de kolommenbalans. In één oogopslag kun je zien wat de resultaten zijn.

archive

Voorraadbeheer

Voorraadadministratie die volledig automatisch wordt bijgewerkt bij de in- en verkoop van producten. In combinatie met barcodescanners een nog hogere efficiëntie.

trending_up

Verkoop

Verkopen via de telefoon, webshop of aan de balie en hierbij altijd de product- en klanthistorie bij de hand. De koppeling met het kassasysteem is volledig geïntegreerd.

people

CRM

Prospects aanmaken, notities verwerken, planningen maken en acties en prognoses bijhouden. Deze module is gekoppeld met de VerkoopApp voor een optimaal resultaat.

local_library

Producthistorie

De historie per klant of per product opvragen met alle prijzen, reparaties, garanties en inruil. Terugzoeken op registratie-, frame-, kenteken-, serienummer et cetera behoort tot de standaardmogelijkheden.

shopping_cart

Webshop

Optimale samenwerking tussen voorraad, bedrijfssoftware en de webshop voorkomt dubbel werk. De voorraad en bestellingen worden automatisch bijgewerkt.

file_copy

Scan en Herken

Scan en Herken geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om facturen makkelijker en efficiënter in te voeren binnen Didata Combipac.

Vraag geheel vrijblijvend een productdemo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up