Vier redenen om voor Didata te kiezen

fiber_new

Grip op reparatie, onderhoud en keuringen

Met Didata Werkplaats heb je meer grip op reparatie, onderhoud en keuringen. Ons doel is dat jij meer kunt doen en met een beter rendement.

trending_up

Specialist in werkplaats software

Didata is specialist in werkplaats software. Wij maken software waarmee je graag en eenvoudig werkt.

sentiment_very_satisfied

Gespecialiseerde consultants

Didata consultants en ontwikkelaars begrijpen hoe jij wilt werken, ze zijn specialisten in jouw branche. Dat spaart een hoop tijd.

supervisor_account

Draag bij aan de ontwikkeling

Didata laat je meedenken over nieuwe ontwikkelingen, in onze software vind je de beste ideeën van onze klanten terug.

Didata is kiezen voor volledige ontzorging

ONLINE WERKEN ZONDER ZORGEN

Het is een duidelijke trend: mensen en organisaties maken steeds meer gebruik van online data opslag. Het is makkelijk, kostenefficiënt en flexibel. Organisaties zoeken naar de combinatie van hoge prestaties en lage IT-kosten. Virtuele servers waar data kan worden gedeeld en de capaciteit schaalbaar is bieden de oplossing. Open je een nieuwe vestiging of bouw je het aantal gebruikers af? Dan krijg je meer of minder capaciteit. Betaling gaat per gebruik en wordt ondersteund door consultants met kennis en ervaring. Het maakt niet uit waar je data is opgeslagen, zolang dit maar veilig gebeurt en beschikbaar is wanneer je het nodig hebt. Er is één belangrijke voorwaarde: je hebt een acceptabele internetverbinding nodig. De faciliteiten in het data center zijn volledig geoptimaliseerd om serveromgevingen draaiende te houden en te beveiligen tegen bedreigingen. Onze systeemspecialisten monitoren dagelijks onze servers, waardoor onze partners kunnen werken zonder zorgen.

ALLE HARDWARE OPTIMAAL AFGESTEMD OP DE SOFTWARE

Bij gebruik van onze software oplossingen is het handig als de hardware daarmee compatibel is. Denk bijvoorbeeld aan printers, scanners, routers, etc. Onze systeemspecialisten kunnen u daarin van advies voorzien. Makkelijker is echter om de complete hardware omgeving bij ons af te nemen. Wij leveren, installeren, configureren, en beheren de omgeving en verzekeren dat alles goed werkt en beveiligd is. We gebruiken hiervoor enkel betrouwbare A-merken. Mocht het voorkomen dat bepaalde onderdelen defect of aan vervanging toe zijn, dan zorgen wij voor de juiste vervangende onderdelen. Hiermee heb je het gemak van één leverancier voor de gehele ICT.

GESCANDE ARTIKELEN WORDEN DIRECT VERWERKT

Geleverde goederen worden bij binnenkomst gescand. Hierdoor is de voorraad altijd actueel. Bij uitgifte van goederen gebeurt hetzelfde. Wanneer de artikelen worden opgeslagen in het magazijn worden ze ook gescand, zodat je in het systeem altijd kan zien op welke schappen de goederen zich bevinden. De scanners werken ook in combinatie met de WerkorderApp, waardoor monteurs op elke locatie artikelen kunnen scannen op de werkorders.

IMPLEMENTATIE ZONDER ZORGEN

Overstappen op nieuwe bedrijfssoftware is meestal een lastige stap voor organisaties. Om deze stap met vertrouwen te nemen stellen wij samen met jullie een gedegen implementatieplan op. Na inventarisatie van de behoeften en werkwijzen, gaan we via een gestructureerd stappenplan aan de slag om de overstap soepel en succesvol te laten verlopen.

HAAL HET MAXIMALE UIT DE SOFTWARE

Als gebruiker wil je het maximale rendement halen uit je software. Daarom is het van groot belang dat je precies weet hoe je dat kunt doen. Onze consultants hebben veel praktijkervaring en kunnen daarom specifiek vertellen hoe en wat jij en jouw bedrijf moeten doen om het maximale uit de software te halen. Aan de hand van heldere en professionele uitleg weten jullie straks precies hoe alles werkt.

SUPPORT ALS EEN SERVICE

We doen er alles aan om onze partners zo goed mogelijk in oplossingen te voorzien. Onze deskundige supportmedewerkers staan elke dag paraat om jullie vragen en opmerkingen te beantwoorden. Met ons handige callsysteem en teamviewer zijn wij in staat om ook vanaf afstand jullie optimaal te ondersteunen. Zo staan jullie er nooit alleen voor!

De veiligheid van onze partners heeft voor ons hoge prioriteit. Wij maken gebruiken van ESET security om onze diensten te beveiligen, hierdoor zijn alle gegevens van onze partners goed beschermd tegen ransomware en gerichte aanvallen van cybercriminelen.

keyboard_arrow_up