Breng je webshop naar nieuwe hoogten met een webshopkoppeling!

Ben je op zoek naar een manier om je webshop naadloos te integreren met je bedrijfsvoering? Didata biedt dé oplossing met onze API, ontwikkeld om CombiPac of Mavis te koppelen met andere software, zoals je webshop. Deze koppeling transformeert niet alleen je onlineverkoop, maar integreert ook perfect met je bedrijfsprocessen.

Wat doet een webshopkoppeling voor jou?

Met de API koppel je CombiPac of Mavis moeiteloos aan je webshop. Dit betekent dat productinformatie, voorraden en prijzen automatisch worden bijgewerkt vanuit je bedrijfssoftware. Bestellingen via de webshop worden direct als orders in je systeem geplaatst, klaar om verwerkt te worden.

 

Jouw voordelen:

Automatische synchronisatie: Altijd actuele voorraad- en prijsinformatie op je webshop, direct gesynchroniseerd met je bedrijfssysteem.

Efficiënte orderverwerking: Weborders worden automatisch in je bedrijfssoftware geplaatst, wat zorgt voor een vlottere verwerking.

Klantspecifieke functionaliteiten: Klanten kunnen “op rekening” bestellen en hun bestelhistorie inzien, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Tijdsbesparing: Verminder handmatig werk aanzienlijk door automatisering van de productinvoer en -updates.

Kosten van de koppeling:

  • De kosten van een webshopkoppeling zijn uiteraard afhankelijk van de ontwikkelkosten bij jouw webshopbouwer.
  • De API voor een koppeling met CombiPac kost slechts €50 per maand. Houd rekening met eenmalige installatie- en implementatiekosten, gebaseerd op nacalculatie tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • De API voor een koppeling met Mavis zit standaard inbegrepen bij Mavis.

De WerkorderApp is beschikbaar voor slechts €25 per gebruiker per maand. En voor een soepele start bieden we een eenmalige installatie- en implementatieservice aan. Zo ben je verzekerd van een naadloze integratie in jouw bedrijfsprocessen.

Waarom kiezen voor Dimerce?

Als zusterorganisatie van Didata Automatisering en Didata Mavis, heeft Dimerce diepgaande kennis van onze API. Ze zijn specialisten in het ontwikkelen van professionele webshops met een moderne uitstraling in NopCommerce, inclusief een directe interface tussen NopCommerce en onze software. Hun expertise garandeert een naadloze integratie, optimaal gebruiksgemak en een webshop die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften.

Bekijk hier de mogelijkheden van Dimerce.

Maak de slimme keuze:

Kies voor de expertise van Dimerce voor je webshopkoppeling. Met hun uitgebreide kennis en ervaring ben je verzekerd van een professionele, efficiënte en aantrekkelijke webshop, volledig geïntegreerd met je Didata bedrijfssoftware. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demo en zet de stap naar een geoptimaliseerde onlineaanwezigheid!

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up