CombiPac, onze ERP-software voor de dealer- en serviceorganisaties

Digitale werkbon app software voor de buitendienst

DE MODERNE URENREGISTRATIE

Met een touchscreen in de werkplaats kan de monteur gemakkelijk en efficiënt zijn gewerkte uren registreren. Druk op je profiel, selecteer de juiste werkbon en de tijd begint te lopen. Bij het afronden van de werkzaamheden herhaal je dit proces. Hierdoor voorkom je dat je achteraf de uren nog moet invullen, waardoor je het aantal fouten terugdringt en veel tijd bespaart.

OP AFSTAND ALTIJD TOEGANG TOT DE JUISTE WERKORDER

Kleine reparaties, periodiek onderhoud en andere werkzaamheden worden vaak uitgevoerd op locatie van de klant. Met een tablet heb je als servicemonteur overal alle benodigde informatie tot je beschikking. Via de WerkorderApp kan je de werkordergegevens, machinehistorie, keuringsdocumenten en urenregistratie inzien en invullen. Alle informatie die je op klantlocatie invoert, wordt direct verwerkt in de CombiPac Werkplaats software. Je hoeft dus niets op papier te noteren en achteraf in te voeren. Administratie kost minder tijd, je maakt minder fouten en je houdt de focus op het verlenen van optimale service aan de klant!

Vraag geheel vrijblijvend een product demo aan!

KEURINGSDOCUMENTEN DIGITAAL INVULLEN

Bij het keuren van een machine loop je een lange checklist na. Met een tablet (inclusief WerkorderApp) vul je de checklist direct digitaal in en leg je deze vast in de CombiPac Werkplaats software op de juiste werkbon. Daarnaast wordt de datum van de keuring vastgelegd in de machinehistorie. Met een handig overzicht zie je precies wanneer welke machine weer toe is aan een keuring. Vanuit de software kun je de klant een herinnering sturen. Het resultaat is meer gemak en meer omzet.

VERHUUR VAN MACHINES OPTIMAAL REGISTREREN

In de CombiPac Werkplaats software is het mogelijk om verhuur- en leasecontracten te onderhouden en factureren. Door middel van een handig overzicht verkrijg je inzicht in de lopende verhuurcontracten en beschikbaarheid van de verhuurvloot. Enkele andere voordelen van de verhuurmodule zijn de automatische termijnfacturering op langlopende contracten en bewaking van de huurtermijnen.

Het uitvoeren van keuringen met de digitale werkbonapp software

VOLLEDIGE INTEGRATIE MET OVERIGE MODULES

Alle modules binnen de CombiPac Werkplaats software staan in verbinding met elkaar. Dit betekent letterlijk dat ingevoerde data direct worden doorgevoerd in de gehele administratie. Dit proces voorkomt dubbele invoer en scheelt dus veel tijd. Naast de werkplaatsmodules bevat de CombiPac Werkplaats software ook algemene modules, zoals inkoop, verkoop, financieel, CRM, voorraadbeheer, externe bestelkoppelingen en meer.

GEMAKKELIJK BESTELLEN BIJ LEVERANCIERS VANUIT DE SOFTWARE 

We hebben koppelingen met diverse leveranciers ingebouwd, zoals TVH en Kramp, waardoor je vanuit de software gemakkelijk bestellingen kunt plaatsen. Deze bestellingen worden vervolgens automatisch verwerkt in de gehele administratie, zoals de voorraad. Wanneer het voorraadniveau laag is, wordt een besteladvies gegeven. Dit maakt het inkoopproces eenvoudig en efficiënt.

Behaal een hoger rendement met de CombiPac Werkplaats software

trending_up

Verhoog het aantal declarabele uren van je monteurs

De monteurs besteden dankzij de CombiPac Werkplaats software aanzienlijk minder tijd aan administratie. Zo hebben ze meer tijd voor betaalde werkzaamheden, zoals reparatie, onderhoud en keuringen. Dus meer declarabele uren van de monteurs en daarmee ook meer omzet.

euro_symbol

Haal extra handel binnen

Met de CombiPac Werkplaats software heb je in kaart aan wie je welke machines hebt verkocht en wanneer. De gehele historie wordt per machine bijgehouden. Zo weet je wanneer een machine toe is aan een onderhoudsbeurt of keuring en kun je de klant vanuit de werkplaats software een herinnering mailen. Op deze manier zorg je voor meer omzet in je werkplaats.

sentiment_very_satisfied

Verleen betere service aan je klanten

Alle relevante informatie leg je vast in de CombiPac Werkplaats software. Deze informatie is altijd en overal beschikbaar. Hiermee versterk je de communicatie tussen klant, monteur, magazijn en administratie. Met een tablet kan de servicemonteur ook op klantlocatie alle werkbongegevens inzien. Na afronding van de werkzaamheden kan de klant direct een handtekening zetten op de digitale werkbon.

access_time

Verbeter de tijdsindeling in de werkplaats

Met de uitgebreide planning in de CombiPac Werkplaats software kun je reparaties, onderhoud en keuringen op een logische en efficiënte manier inplannen. Met deze planning creëer je een goed overzicht van alle werkbonnen en wordt de juiste werkbon op het juiste moment uitgevoerd.

error_outline

Verklein het aantal gemaakte fouten

De CombiPac Werkplaats software is uitgerust met een servicepack-functie. Een servicepack is een samengesteld artikel. Dit artikel koppel je in de werkplaats administratief aan een machine. Dankzij deze koppeling beschik je altijd over de juiste onderdelen per machine. Dit voorkomt foute bestellingen en verkeerde montage, waardoor ook de garantiekosten verlaagd worden.

assignment

Verbeter je bedrijfsvoering

De CombiPac Werkplaats software bevat een analysetool voor managers. Hiermee krijg je inzicht in het aantal declarabele uren, de doorlooptijd, doorberekende en interne kosten en overige nuttige informatie om je bedrijfsvoering te verbeteren.

Vraag geheel vrijblijvend een productdemo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up