De mechanisatie van jouw organisatie

ALLE HANDELINGEN IN DE WERKPLAATS EFFICIËNT VASTLEGGEN

We willen het werk voor de monteurs in de landbouwmechanisatie zo aangenaam mogelijk maken. Met onze software kan je als monteur heel eenvoudig artikelen, kosten en uren toekennen aan een bepaalde werkorder. Registratie van informatie kan door middel van een touchscreen in de werkplaats, een tablet of een normale computer. De werkplaatsmodule is gekoppeld met verschillende leveranciers, waardoor altijd de actuele prijs van de gebruikte artikelen wordt doorberekend in de werkorder. Zodra een werkorder wordt afgesloten, krijgt deze de status ‘te controleren’. De werkplaatschef, directeur of de administratie kan deze werkorder vervolgens controleren, aanpassen en direct factureren.

OVERZICHT EN GEMAK VOOR ZOWEL WERKGEVER ALS WERKNEMER

Als een monteur werk voor de klant uitvoert, dan kan hij de gewerkte uren direct registeren en koppelen aan de werkorder. Deze manier van werken is duidelijk en voorkomt dat er fouten worden gemaakt, omdat de monteur dit niet achteraf en dubbel hoeft in te voeren. Invoer van uren kan door middel van een touchscreen in de werkplaats of via een tablet in combinatie met de WerkorderApp op klantlocatie. Het resultaat is een hoog gebruiksgemak en een efficiënte manier van werken voor de monteur. Alle geregistreerde informatie kan worden weergegeven in een handig overzicht, waardoor het management de productiviteit van de monteurs goed kan monitoren.

ALTIJD EN OVERAL DE WERKPLAATSADMINISTRATIE BIJ DE HAND

Kleine reparaties, periodiek onderhoud en andere werkzaamheden worden vaak uitgevoerd op locatie van de klant. Als servicemonteur wil je deze werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Door een tablet mee te nemen, waarmee je verbinding kan maken met de werkplaatsadministratie, heb je altijd ter plekke toegang tot de benodigde informatie. Via deze applicatie, de WerkorderApp, kan je de werkordergegevens, machinehistorie, keuringsdocumenten en urenregistratie inzien en invullen. Alle informatie die op klantlocatie wordt ingevoerd, wordt vervolgens direct verwerkt in de software. Je hoeft dus niks op papier te noteren en achteraf in te voeren. Hierdoor is het administratieve gedeelte van je werk minder tijdrovend, maak je minder fouten en hou je de focus op het verlenen van optimale service aan de klant!

HET GEWENSTE GEMAK VOOR ALLE VERKOPERS

Als verkoper ben je veel onderweg naar je huidige klanten en potentieel nieuwe klanten. Om je focus en controle te houden is het belangrijk om de inhoud van alle verkoopgesprekken die je voert consequent vast te leggen. Onze verkoopapplicatie is hiervoor de oplossing. Met de VerkoopApp kan je je bezoekverslag vastleggen, te ondernemen acties aanmaken en verkoopprognoses invullen. Het overzicht dat hierdoor wordt gecreëerd geeft je als verkoper de gelegenheid om prioriteiten toe te kennen aan bepaalde werkzaamheden, waardoor je betere resultaten boekt. Door de integratie van de VerkoopApp met de software worden alle ingevoerde gegevens direct verwerkt in het systeem, waardoor je tijdens kantooruren alles rustig terug kunt lezen. Tevens bevat zowel de applicatie als de software een agenda functie, waarmee je een volledige bezoekplanning kunt maken.

ALTIJD ZICHT OP DE MEEST ACTUELE PRIJZEN EN AANTALLEN

Door de uitgebreide samenstelling van machines die op de werkvloer staan, is een betrouwbaar en accuraat voorraadsysteem een vereiste. De meest actuele prijs en voorraad aantallen zijn op ieder moment van de dag in te zien. Bij het inboeken van artikelen wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Om artikelen gemakkelijk in- en af te boeken gebruiken wij verschillende barcodescanners die ook gekoppeld zijn aan het voorraadsysteem. Met behulp van de scanners wordt het aantal administratieve handelingen aanzienlijk verkleind. Dit leidt tot verhoogde efficiëntie en een lagere foutmarge.

PRIJS- EN BESTELKOPPELINGEN MET JE FAVORIETE LEVERANCIERS

Het is belangrijk om altijd de juiste onderdelen op voorraad te hebben, zodat je optimale service kan verlenen. Om dit te kunnen verzorgen hebben we de handen ineen geslagen met een aantal belangrijke leveranciers in de landbouwmechanisatie, zoals Kramp, Granit en TVH. Vanuit de software kunnen artikelen worden opgezocht en besteld. Bij bestelling kan de inkoopfactuur worden geïmporteerd in het systeem. Dankzij de koppelingen heb je altijd zicht op de meest actuele prijzen. Daarnaast wordt het bestelproces versimpeld en kan je automatische besteladviezen laten genereren.

De schaalvergrotende factor voor jouw mechanisatiebedrijf

build

Afgestemd op de monteurs

Onze softwareoplossingen zijn dusdanig ingericht dat we het voor de monteurs zo makkelijk mogelijk maken. Eenvoudige handelingen en hoge mobiliteit zijn dingen waarmee we ons onderscheiden.

playlist_add_check

Wensen landbouwmechanisatie als innovatie

Onze software wordt continu doorontwikkeld. De nieuwe functies die we toevoegen worden mede bepaald door de grootste wensen binnen de landbouwmechanisatiebranche. We werken op basis van jullie input.

record_voice_over

Kennis over processen binnen de LMB-branche

Wij weten intern precies hoe een LMB opereert en stemmen onze software daarop af. Onze consultants kunnen hierdoor ook opleidingen op maat verzorgen.

devices

Alle administratie digitaal en geïntegreerd

Alle administratie rondom tractoren wordt op digitale wijze vastgelegd. Er zal dus geen pen en papier meer aan te pas komen. Alle informatie is geïntegreerd en hoeft dus ook maar één keer ingevoerd te worden.

TREK JOUW LANDBOUWMECHANISATIE BEDRIJF NAAR EEN GROTERE OOGST!

Samen bloeien we in het zonnetje

Maessen BV is een grote leverancier voor de Zuid-Nederlandse agrarische sector. Al jaren werken zij optimaal samen met onze organisatie. De software draait bij Maessen Landbouwmechanisatie op volle toeren. Vooral de voorraadadministratie in combinatie met de Skorpio scanner geeft een enorme boost. Controle en overzicht zijn de sleutelwoorden.

Hultec BV is opgestart en uitgegroeid met ons als partner. Begonnen met alleen de basisadministratie heeft Tonny van Hulten het bedrijf, en daarmee ook de software, gaandeweg steeds verder uitgebreid. Vooral het financiële inzicht heeft enorm hieraan bijgedragen. Aan de hand van de software kon Hultec de strategie bepalen, en met succes.

Nog meer onderdelen van de software

build

Werkplaats

De historie per klant of per product opvragen met alle prijzen, reparaties, garanties en inruil. Terugzoeken op registratie-, frame-, kenteken-, serienummer et cetera behoort tot de standaardmogelijkheden.

trending_up

Verkoop

Verkopen via de telefoon, webshop of aan de balie en hierbij altijd de product- en klanthistorie bij de hand. De koppeling met het kassasysteem is volledig geïntegreerd.

euro_symbol

Financieel

Opstellen en verwerken van onder andere facturen, grootboekrekeningen, financiële verslaglegging en de kolommenbalans. In één oogopslag is te zien wat de resultaten zijn.

content_paste

Keuringen

Verkrijg inzicht in de keurings- en onderhoudsafspraken van bepaalde machines. Laat uw klanten automatisch weten wanneer deze keuringen zijn.

people

CRM

Prospects aanmaken, notities verwerken, planningen maken en acties en prognoses bijhouden. Deze module is gekoppeld met de VerkoopApp voor een optimaal resultaat.

description

Order & offerte

Uitgebreide offertes maken met de mogelijkheid om inruil, specificaties en/of opties hierin mee te nemen. Offertes kunnen gemakkelijk worden omgezet in een order.

shopping_cart

Webshop

Optimale samenwerking tussen voorraad, bedrijfssoftware en de webshop voorkomt dubbel werk. De voorraad en bestellingen worden automatisch bijgewerkt.

swap_vert

Verhuur

Complete verhuurmodule met meerdere contractsoorten zoals verhuur, huurkoop en financial lease. Ook gevarieerde tarieven per tijdsinterval, zoals uur, dag, week en maand in te stellen.

add_shopping_cart

Inkoop

Bestel goederen met behulp van een besteladvies. Stel per artikel een alternatieve leverancier in. Gebruik e-mail, papier of EDI om met leveranciers te communiceren.

file_copy

Scan en herken

Scan en herken geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om facturen makkelijker en efficiënter in te voeren binnen Didata Combipac.

Vraag geheel vrijblijvend een productdemo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up