Werkplaatsadministratie & Planning

Werkplaatsadministratie en planning binnen Mavis

Werkplaatsadministratie

Met de werkplaatsadministratie kunnen werkorders worden aangemaakt en ingepland voor onderhoud en reparatie van machines en producten van zowel klanten als voor eigen gebruik. De werkorders zorgen ervoor dat je binnen je werkplaats minder papierwerk zult hebben en acties van medewerkers direct digitaal worden vastgelegd.  Heb je veel werkorders lopen binnen je werkplaats, dan biedt Mavis de mogelijkheid om deze werkordes te plannen en te managen via de planningsmogelijkheid binnen de software. Op deze manier kun je in één opslag zien wie er, op welke datum, voor welke klus, en voor welke klant staat ingepland.

Keuringen uitvoeren met behulp van Mavis

Keuringen en periodiek onderhoud kunnen met een vooraf vastgestelde frequentie worden uitgevoerd. Met behulp van ‘onderhoudscontracten’ kunnen periodieke werkzaamheden tegen vastgestelde bedragen en tijden worden gefactureerd.

Registratie van onderdelen en tijd

Medewerkers kunnen op meerdere manieren de gewerkte uren op werkorders boeken. Op deze manier heb je altijd een nauwkeurige urenverantwoording. Naast hun uren kunnen medewerkers ook gebruikte onderdelen aan de werkorders koppelen waardoor je vervolgens alle informatie tot je beschikking hebt om een passende factuur op te maken.

Andere interessante modules binnen Mavis

Logistiek & voorraad

Efficiënte logistieke planning en geautomatiseerde voorraadgestuurde inkoop

Bekijk meer→

Algemeen

Beheer meerdere filialen vanuit
één ERP pakket door middel van
data sharing.

Bekijk meer→

Verhuur

Stel contracten op in onze applicatie, waarin een verhuurassortiment kan
worden aangemaakt.

Bekijk meer→

Projecten & onderhoud

Uitgebreide projectadministratie waarbij meerdere orders aan één project
gekoppeld kunnen worden.

Bekijk meer→

keyboard_arrow_up