Warehouse management system

Warehouse management systeem koppeling met Mavis

Warehouse management systeem binnen Mavis

Met het Warehouse management systeem van Mavis bieden we oplossingen aan voor ‘open’ en ‘gesloten’ magazijnen. In een open magazijn combineren we het orderproces met de balieverkopen. In een gesloten omgeving ondersteunt het Warehouse management systeem alleen het orderproces. De balie verkoopt in dit geval uit haar eigen magazijn.

Met de WMS-oplossing beschik je over de tools om het magazijn optimaal in te richten en het proces van goedereninslag, locatietoekenning, orderpicking en routing sterk te verbeteren. In combinatie met scanning wordt het proces van orderpicking sterk vereenvoudigd, is de kans op foute picking tot nul gereduceerd en kun je met dezelfde mankracht meer orders per dag verwerken.

Door de koppelingen met Costo en Actemium hebben we meer grip op de ‘supply chain’ en kunnen we meer orders per dag verwerken tegen lagere kosten. Voice Picking en Scanning maken integraal deel uit van het WMS.

Mavis, ERP software voor de technische groothandel

App-integratie binnen jouw WMS-module

De WMS-module van Didata beschikt over een app-integratie waardoor jij nog gemakkelijker jouw in- en uitgaande goederen bijhoudt. Je kunt met de app van Didata onder andere jouw in- en uitslag verwerken binnen jouw voorraad. Zijn er inkomende goederen die in bestelling staan bij een klant, maar die niet meer op voorraad waren, verwerk ze direct en help je klanten zo snel mogelijk.

Het open magazijn-principe is volledig geïntegreerd in de app, we combineren met behulp van de app het orderproces en balieverkoop naadloos! Wil je graag meer weten over de WMS-integratie binnen Mavis?

Vul dan het formulier onder aan deze pagina in!

Andere interessante modules binnen Mavis

Vraag geheel vrijblijvend een productdemo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up