Lift mee op onze softwareoplossingen

Bij Didata hebben we een gespecialiseerd softwarepakket ontwikkeld voor de heftruckbranche met als doel om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

AFGESTEMD OP ZOWEL DE DIRECTIE ALS DE MONTEURS

Als een monteur werk voor de klant uitvoert, zoals het repareren van een heftruck, dan kan hij de gewerkte uren direct registeren en koppelen aan de werkorder. Deze manier van werken is duidelijk en voorkomt dat er fouten worden gemaakt. De monteur hoeft dit niet achteraf en dubbel in te voeren. Invoer van uren kan door middel van een touchscreen in de werkplaats of via een tablet in combinatie met de WerkorderApp op klantlocatie. Het resultaat is een hoog gebruiksgemak en een efficiënte manier van werken voor de monteur. Alle geregistreerde informatie kan worden weergegeven in een handig overzicht, waardoor het management de productiviteit van de monteurs goed kan monitoren.

Het uitvoeren van keuringen met de digitale werkbonapp software

DIGITAAL DE CHECKLISTEN VULLEN VAN DE KEURING

Monteurs hebben er vaak een hekel aan om continu papiertjes in te vullen. Tijdens het keuren van heftrucks komt er vaak een lange checklist aan te pas. Deze checklist moet ingevuld en vervolgens geregistreerd worden. Dit proces is gedigitaliseerd in onze software. De monteur kan  de checklist met een tablet eenvoudig invullen. Dit wordt direct geregistreerd in de administratie. Gemakkelijk en tijd besparend.

Digitale werkbon app software voor de buitendienst

OP AFSTAND ALTIJD TOEGANG TOT DE JUISTE WERKORDER

Kleine reparaties, periodiek onderhoud en andere werkzaamheden worden vaak uitgevoerd op locatie van de klant. Als servicemonteur wil je deze werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Met een tablet heb je op elke locatie alle benodigde informatie tot je beschikking. Via een applicatie, de WerkorderApp, kan je de werkordergegevens, machinehistorie, keuringsdocumenten en urenregistratie inzien en invullen. Alle informatie die op klantlocatie wordt ingevoerd, wordt vervolgens direct verwerkt in de software. Je hoeft dus niks op papier te noteren en achteraf in te voeren. Hierdoor is het administratieve gedeelte van je werk minder tijdrovend, maak je minder fouten en hou je de focus op het verlenen van optimale service aan de klant!

Registratie van verhuur door de digitale werkbon app software voor de heftruck branche

VERHUUR VAN HEFTRUCKS OPTIMAAL REGISTREREN

Stel, een klant belt op en vraagt of hij een heftruck kan huren, dan wil je dit zo snel mogelijk goed kunnen faciliteren. In de software wordt dit direct geregistreerd, geactiveerd en klaargezet voor facturatie. Per heftruck wordt automatisch de meest gunstige termijn bepaald die past bij de gewenste huurperiode. De heftruck wordt uitgekozen en door middel van een nieuwe werkorder wordt deze verhuurklaar gemaakt. Tevens kunnen ingehuurde heftrucks ook op deze manier worden vastgelegd.

Het inzien van machine historie met de digitale werkbon app software voor de heftruck branche

ALTIJD DE JUISTE INFORMATIE UIT HET VERLEDEN

Heftrucks hebben vaak een lange levensduur en maken dus veel mee. Voor de monteurs is het fijn om precies te weten wat de heftruck in het verleden heeft moeten doorstaan. Daarom worden per heftruck alle handelingen in de software geregistreerd. De volgende monteur kan dan precies zien wat zijn vorige collega heeft uitgevoerd, waardoor hij bij vragen snel kan schakelen. Deze informatie kan tevens met bijvoorbeeld een tablet of een touchscreen in de werkplaats worden ingezien.

Koppeling met TVH via de digitale werkbon app software voor de buitendienst

GEMAKKELIJK BESTELLEN BIJ TVH VANUIT DE SOFTWARE 

TVH is de grootste leverancier voor heftruckorganisaties. We hebben een koppeling met TVH ingebouwd, waardoor je in de software bestellingen kunt plaatsen die automatisch worden verwerkt in de administratie. De voorraad wordt direct bijgewerkt. Wanneer het voorraadniveau laag is, wordt een besteladvies gegeven. Dit maakt het inkoopproces eenvoudig en efficiënt.

De dragende kracht voor jouw heftruckorganisatie

build

Afgestemd op de monteurs

Onze softwareoplossingen zijn dusdanig ingericht dat we het voor de monteurs zo makkelijk mogelijk maken. Eenvoudige handelingen en hoge mobiliteit zijn dingen waarmee we ons onderscheiden.

playlist_add_check

Ontwikkeling door wensen van de heftruckbranche

Onze software wordt continu doorontwikkeld. De richting wordt mede bepaald door de grootste wensen binnen de heftruckbranche. Wij zullen actief vragen om jullie input. Daar gaan we vervolgens mee aan de slag.

record_voice_over

Identificatie met processen binnen de heftruckbranche

Wij weten intern precies hoe een heftruckbedrijf opereert en stemmen daar onze software op af. Onze consultants kunnen hierdoor ook opleidingen op maat verzorgen.

devices

Alle administratie digitaal en geïntegreerd

Alle administratie rondom heftrucks wordt op digitale wijze vastgelegd. Er zal dus geen pen en papier meer aan te pas komen. Alle informatie is geïntegreerd en hoeft dus ook maar één keer ingevoerd te worden.

TIL JOUW HEFTRUCKBEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU!

Samen stijgen we naar grote hoogtes

Bij Heftruckcentrum Post werken ze heel handig met een touchscreen middenin de werkplaats. Alle monteurs kunnen hier met hun handen alle informatie meteen vastleggen. Ook werkt Post uitstekend op elke locatie met onze werkorderapplicatie.

TP Heftruck Service

De controle over de administratie is één van de belangrijkste voordelen voor TP Heftruck Service, van verkoop tot werkbonnen, voorraad, financieel en verhuur. Daarnaast vinden zij het fijn dat ze de checklists bij een keuring via de tablet heel makkelijk kunnen invullen.

HefHeftruck onderhoud software service Limburg

Ook buiten de Nederlandse landsgrenzen ontzorgen wij heftruckbedrijven. Heftruck Service Limburg (België) is daar een uitstekend voorbeeld van. Zij gebruiken het volledige softwarepakket met veel gemak.

Nog meer onderdelen van de software

add_shopping_cart

Inkoop

Bestel goederen met behulp van een besteladvies. Stel per artikel een alternatieve leverancier in. Gebruik e-mail, papier of EDI om met leveranciers te communiceren.

description

Order & offerte

Uitgebreide offertes maken met de mogelijkheid om inruil, specificaties en/of opties hier in mee te nemen. Offertes kunnen met één druk op de knop worden omgezet in een order.

euro_symbol

Financieel

Opstellen en verwerken van onder andere facturen, grootboekrekeningen, financiële verslaglegging en de kolommenbalans. In één oogopslag kun je zien wat de resultaten zijn.

phone_iphone

VerkoopApp

Notities, acties en verkoopprognoses uit het verleden inzien en aanpassen voorafgaand aan of na een afspraak. Te gebruiken op computer of in combinatie met een tablet, ook op klantlocaties.

people

CRM

Prospects aanmaken, notities verwerken, planningen maken en acties en prognoses bijhouden. Deze module is gekoppeld met de VerkoopApp voor een optimaal resultaat.

trending_up

Verkoop

Verkopen via de telefoon, webshop of aan de balie en hierbij altijd de product- en klanthistorie bij de hand. De koppeling met het kassasysteem is volledig geïntegreerd.

archive

Voorraadbeheer

Voorraadadministratie die volledig automatisch wordt bijgewerkt bij de in- en verkoop van producten. In combinatie met barcodescanners leidt dit tot een nog hogere efficiëntie.

shopping_cart

Webshop

Optimale samenwerking tussen voorraad, bedrijfssoftware en de webshop voorkomt dubbel werk en zorgt ervoor dat de voorraad en bestellingen automatisch worden bijgewerkt.

build

Werkplaats

De historie per klant of per product opvragen met alle prijzen, reparaties, garanties en inruil. Terugzoeken op registratie-, frame-, kenteken-, serienummer et cetera behoort tot de standaardmogelijkheden.

file_copy

Scan en Herken

Scan en Herken geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om facturen makkelijker en efficiënter in te voeren binnen Didata Combipac.

Vraag geheel vrijblijvend een productdemo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up