Word jij onze nieuwe collega?

WERK SAMEN MET ONS AAN DE MOOISTE ERP OPLOSSINGEN!

ONZE CULTUUR

We zijn een bedrijf waar innoveren hoog in het vaandel staat. Met veel enthousiasme, kennis en expertise werken we met ons team voor meer dan 200 klanten. We hebben met zijn allen het doel voor ogen onze klanten nog efficiënter te laten werken met behulp van onze software!

DE DIDATA WERKWIJZE

Bij Didata zetten we ons  elke dag in om onze ERP pakketten zo optimaal mogelijk te maken. Daarbij is het belangrijk dat we efficiënt werken en dat onze verkopers, consultants en software developers nauw met elkaar samenwerken! Om te zorgen dat de wensen van onze klanten zo snel mogelijk worden vertaald in onze pakketten, hanteren wij de agile werkwijze. Op deze manier staan de verschillende disciplines dagelijks met elkaar in contact en verhogen wij de snelheid en kwaliteit van de producten die wij aan onze klant leveren.

Sollicitatieprocedure

Zodra jij een passende vacature gevonden hebt en je motivatie en cv naar ons hebt opgestuurd, nodigen we je mogelijk uit voor een gesprek bij ons op het kantoor in Didam! In het eerste gesprek is ons doel om elkaar vooral te leren kennen. Indien het eerste gesprek van beide kanten goed bevalt, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en kunnen we je ook vragen om een case uit te werken. Wanneer de eerste twee gesprekken een positieve uitkomst hebben, nodigen we je uit voor een derde en laatste gesprek waarin we ons voorstel met je bespreken. Hopelijk kunnen we je na dit laatste gesprek onze collega noemen! 

Vacatures als ontwikkelaar of consultant van ERP software

Stuur een open sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up