Onze missie

Door onze software te blijven ontwikkelen op basis van de wensen van onze klanten en de vraag in de markt blijft Didata voorop lopen. We willen hiermee onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Uw feedback is de basis van onze software.

Onze visie

Optimalisatie is de drijfveer. Alles kan altijd beter. We worden gelukkig als onze software bijdraagt aan een betere workflow, betere resultaten, minder stress en tevreden klanten. Samen streven we naar groei in kwaliteit en rendement. Uw groei is onze groei. Uw input, uw kritiek is onze motivatie om onze software te blijven verbeteren en te blijven innoveren. Dat doen we al vanaf 1986 en dat willen we nog lang blijven doen.

Onze Geschiedenis

In 1986 zag de eerste versie van onze ERP software het licht: Mavis. Dit pakket specifiek voor de Technische Groothandel. De eerste klant die draaide op onze software was een kunststoffen groothandel uit Didam. In de jaren die volgden is het pakket in co-creatie doorontwikkeld met andere technische groothandels tot het ERP systeem dat vandaag draait bij vooraanstaande partijen.

CombiPac

Na de introductie van Mavis in de jaren 80 ontstond ons tweede softwarepakket in de 2000’s. CombiPac is ontstaan vanuit de vraag om software te maken voor de klanten van Technische Groothandels. Daarmee is de focus gelegd op service- en handelsorganisaties. Waarin het voornamelijk draait om een werkplaats, machine historie en internationale handel. Nog steeds met een focus op een specifieke bedrijfstak werden we uitgedaagd om verder te standaardiseren en vergemakkelijken voor een kleiner MKB segment.

De toekomst

Met het oog op de toekomst is het belangrijk voor ons om voorop te blijven lopen. Naar onze klanten te luisteren en input te verzamelen die onze klanten in staat stelt om in de toekomst succesvol te blijven! Dat doen we bijvoorbeeld door apps te ontwikkelen voor buitendienst medewerkers, een e-commerce afdeling op te zetten of specifieke modules (WMS) te implementeren.

keyboard_arrow_up