Dozon Bouwtechniek

“Als vooruitstrevend en innovatief bedrijf,  zijn wij als, Dozon Bouwtechniek, altijd opzoek naar lang durende relaties. Wij hebben al 30 jaar een relatie met Didata die net als wij ‘met de poten in de klei staan’. En waar ‘afspraak is afspraak’ een kernwaarde is.”

referentie dozon

Dozon Bouwtechniek is een toonaangevende groothandel voor Oost-, Midden- en Noord-Nederland. Het logistiek centrum bevindt zich in Doetinchem. Er zijn acht afhaalvestigingen, in Lichtenvoorde, Haaksbergen, Enschede, Doetinchem, Ede, Veenendaal, Tiel en Zevenaar.

Als totaalleverancier voor de aannemerij, installatie & montage, kozijnenindustrie, interieurbouw en projectbureau, kunnen zij 260.000 artikelen leveren. Van de 260.000 artikelen liggen er 30.000 op voorraad welk binnen 24uur geleverd kunnen worden!

Dozon maakt al meer dan 30 jaar gebruik van Mavis en heeft vanaf het begin meegedacht in de ontwikkeling van de software en ons een ruime inkijk gegeven in de problematiek van de Groothandel.

Unieke ERP functionaliteiten bij Dozon Bouwtechniek

Koppelingen en API’s.
Er zijn intelligente koppelingen tot stand gebracht met het Voice-Picking systeem van Actemium en met Slimstock voor een optimaal voorraadniveau.

De webshops en de App’s zijn ontsloten door intelligente API’s, waardoor klanten altijd over actuele informatie inzake voorraad, prijs en levertijd beschikken.

Mavis maakt het mogelijk dat Dozon haar vleugels snel en effectief kan uitslaan.

Dozon Bouwtechniek orderpicking logitsiek medewekers met ERP software

Websitewww.dozon.nl

Vraag geheel vrijblijvend een productdemo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up