Import & export

Import & export Module

Import & export functionaliteiten

De importeer en exporteer module van Mavis maakt het mogelijk om data van verschillende aanbieders en leveranciers te importeren en exporteren binnen jouw Mavis omgeving. Je hebt als gebruiker een ruime keuze aan import- en exporteer opties, maar de belangrijkste zijn het importeren en exporteren van artikelinformatie en prijzen van leveranciers, auditfiles en klant- en leveranciersgegevens.

Koppeling met EZ-base en Slim4

Onze importeer- en exporteerfunctie biedt de mogelijkheid om productinformatie van EZ-base te verkrijgen. EZ-base beheert een PIM-systeem voor de technische groothandels op één centrale plek. Dit geeft je als gebruiker de mogelijkheid je assortiment te voorzien van gedetailleerde productinformatie te voorzien. Binnen Mavis is het bij het importeren van de EZ-catalog mogelijk om deze informatie op artikelniveau over te nemen of je eigen informatie te behouden.

De Slim4 koppeling maakt het mogelijk om in te spelen op de toekomstige vraag. Slim4 is een voorraadmanagement koppeling die aan de hand van forecasting en demandplanning je inkoopadvies geeft, waardoor je je klanten altijd kunt voorzien in de producten waar ze om vragen zonder dat je ze het hele jaar op het schap hebt liggen.

Importeren en exporteren van data

Als bedrijf verzamel jij allerlei soorten gegevens over je klanten, producten en leveranciers. De import en export module biedt de mogelijkheid om deze gegevens op een efficiënte manier te gebruiken in je bedrijfsvoering.

Andere interessante modules binnen Mavis

keyboard_arrow_up