Werk nu nog efficiënter met onze Scan en Herken software

In samenwerking met Zenvoices wordt online boekhouden met onze nieuwe Scan en Herken module nog makkelijker. De software zorgt ervoor dat het scannen en herkennen van facturen voor jou wordt gedaan. 

Hoe werkt onze Scan en Herken module?

Via Zenvoices worden binnengekomen facturen gescand en herkend d.m.v. algoritmes en machine learning. De software van Zenvoices is gekoppeld aan die van CombiPac. Na het verwerken van de facturen worden deze vervolgens digitaal doorgezet naar CombiPac. In CombiPac staat de inkoopfactuur vervolgens klaar om geboekt te worden. Het enige dat jij nog moet doen, is het selecteren van de interne factuur of het grootboeknummer. Daardoor verhogen we de efficiëntie binnen jouw organisatie en beperken we de foutmarge tijdens het inboeken van facturen.

Overzicht Zenvoices
Zenvoices mockup
Scan en herken in Combipac

Scan en Herken maakt het makkelijker!

Scan en Herken geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om facturen makkelijker en efficiënter in te voeren binnen Didata Combipac. Het geeft je het voordeel dat de foutmarges kleiner worden. Daarnaast neemt het werk uit handen en hoef je minder gegevens handmatig in te voeren. Het controleert o.a. op KVK-, btw- èn bankrekeningnummer. De software module bouwt met elke scan jouw digitale archief ook verder op. Door automatisering regels in te stellen in Zenvoices, kan het volledige factuurverwerkingsproces geautomatiseerd worden in Zenvoices en komt de inkoopfactuur direct in CombiPac. Zenvoices biedt hierbij de mogelijkheid om facturen automatisch ter autorisatie toe te wijzen aan medewerkers, ook wel fiatteren genoemd. Zo heb je als beheerder altijd overzicht in het aantal facturen die goedgekeurd moeten worden per medewerker!

De samenwerking met Zenvoices op het gebied van Scan en Herken zorgt ervoor dat het je tijd bespaart in je dagelijkse werkzaamheden en je je kunt focussen op andere zaken!

Scan en Herken is één van de vele mogelijkheden die onze software te bieden heeft aan Dealer- en Serviceorganisaties. Benieuwd neem eens een kijkje!

keyboard_arrow_up