CombiPac occassion database wordt vervangen door onze HEXON koppeling

Om machines en onderdelen automatisch door te sturen naar marktplaatsen als; Agriaffaires, Mascus, Mobile.de, etc. hebben wij samen met Hexon een koppeling gerealiseerd.

Hoe werkt onze Hexon module?

Hexon levert ICT-dienstverlening aan de automotive branche. Met de dienst doorlinken voorraad (DV) bieden ze een compleet geautomatiseerd adverteren van voorraad op een ruim aanbod van advertentiekanalen.  DV is sinds April 2022 ook gekoppeld aan de software van CombiPac. Doormiddel van de koppeling kun je met behulp van de koppeling onder andere adverteren op kanalen als Aggriaffaires, MASCUS, Mobile.de. Het grote voordeel van onze koppeling is dat jij maar één keer jouw data hoeft in te voeren!

HEXON logo
HexonLogo-01
hexon 3

Hoe heeft Didata de koppeling gerealiseerd?

De koppeling tussen Hexon en CombiPac wordt gerealiseerd d.m.v. de API van CombiPac. Hexon heeft hiervoor een connector gemaakt, waardoor informatie direct vanuit CombiPac opgehaald kan worden. Op deze manier is de status van een machine of onderdeel ook altijd up-to-date. Heb je een machine of onderdeel verkocht? Dan haalt de connector deze direct van de advertentiekanalen af. Zo blijft jouw machine niet onnodig geadverteerd.

De informatie op Hexon is 1-op-1 overgenomen vanuit CombiPac. Dit houdt in dat de informatie op de advertentiekanalen ook exact wordt overgenomen vanuit CombiPac. Mist een machine/onderdeel informatie op het advertentiekanaal? Zorg dan dat dit goed ingevuld is in CombiPac.

keyboard_arrow_up