Hexon koppeling voor onze CombiPac klanten

Voor de klanten van Didata CombiPac hebben wij in samenwerking met Dimerce een koppeling tussen Hexon en CombiPac gerealiseerd. Met deze koppeling kunnen machines of onderdelen direct vanuit CombiPac geadverteerd worden op adverteerplatformen voor machines/onderdelen. Hiermee beheer je de verkoop van jou occasions nog makkelijker op meerdere platformen tegelijk. Door de real-time verbinding hoef je het ook maar een enkele keer bij te werken in CombiPac, de koppeling doet de rest!

Wat is Hexon?

Hexon is een bedrijf dat ICT diensten levert aan de automotive branche. Het hoofdproduct van Hexon is DV (voorheen Doorlinken Voorraad). DV is een dienst die bedrijven faciliteert in het geautomatiseerd adverteren van hun voorraad op internet.

Met deze DV heeft Hexon een koppeling met meer dan 250 platformen gerealiseerd. De belangrijkste speerpunten van deze DV zijn dat je slecht één keer de data hoeft in te voeren, je data altijd van hoge kwaliteit is, je real-time terugkoppeling hebt van je advertenties en andere gegevens, ondersteuning voor vele soorten voertuigen en dat je gebruik kunt maken van uitgebreid netwerk websites, platformen en portalen die bij Hexon zijn aangesloten.

Scan en herken in Combipac

Hoe heeft Didata de koppeling gerealiseerd?

De koppeling tussen Hexon en CombiPac wordt gerealiseerd d.m.v. de API vanuit CombiPac. Hexon heeft hiervoor een connector gemaakt, waardoor informatie real-time vanuit CombiPac opgehaald kan worden. Op deze manier is de status van een machine of onderdeel ook altijd up-to-date. Heb je een machine of onderdeel verkocht? Dan haalt de connector deze direct van de advertentiekanalen af. Zo blijft jouw machine niet onnodig geadverteerd zonder dat je hiernaar om hoeft te kijken.

De informatie op Hexon is 1-op-1 overgenomen vanuit CombiPac. Dit houdt in dat de informatie op de advertentiekanalen ook 1-op-1 wordt overgenomen vanuit CombiPac. Mist een machine/onderdeel informatie op het advertentiekanaal? Zorg dan dat dit goed ingevuld is in CombiPac.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden van CombiPac?

Welke koppelingen heeft Hexon gerealiseerd?

Op dit moment heeft Hexon een koppeling met meer dan 250 platformen, zoals; Agriaffaires, Mascus, Mobile.de, Traktorpool en nog veel meer.

Benieuwd naar alle platformen? Klik dan hier voor alle beschikbare platformen via Hexon.

Mocht er een platform niet tussen staan waar wel behoefte aan is of ben je geïnteresseerd in onze Hexon koppeling? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier!

Didata koppelingen
Menu