Henk Bekkers met pensioen

Op 25 augustus 2022 zet Henk een punt achter zijn werkzaamheden bij Didata en gaat genieten van zijn pensioen. Henk begon in 1986 met de ontwikkeling van ons ERP pakket ‘AgriPac’ voor de land- en tuinbouwmechanisatie. De eerste versies werden eind 1987 uitgeleverd. Henk is daarmee de grondlegger van het huidige CombiPac.

Behalve de ontwikkeling verzorgde hij de uitlevering van hardware en als het moest deed hij de implementatie.
In 1998 vertrok Henk om zich te storten op het beheer van complexe server- en netwerk omgevingen. Er bleef echter contact met Didata. In 2009 kwam hij terug bij Didata waar hij zich nog een jaar bezig hield met server- en netwerk beheer. Daarna richtte hij zich op het ‘geautomatiseerd’ testen van onze groothandels applicatie ‘Mavis’. Deze kennis heeft hij ook bij CombiPac geïntroduceerd. Bij elkaar heeft Henk zich ruim 25 jaar ingezet voor Didata.

Zijn veelzijdigheid, loyaliteit en motivatie zijn een voorbeeld voor anderen. Wij zijn hem daar zeer erkentelijk voor en wensen hem en zijn naasten dat ze nog lang van de vrije tijd kunnen genieten. Wil je Henk nog even persoonlijk bedanken, klik dan op: h.bekker@didata.org.

keyboard_arrow_up