Werk nu nog efficiënter met onze Scan en Herken software

In samenwerking met Zenvoices wordt online boekhouden met onze nieuwe Scan en Herken module nog makkelijker. De software zorgt ervoor dat het scannen en herkennen van facturen voor jou wordt gedaan.

Krijg meer inzicht en ontdek trends met Power BI

Haal meer uit Didata software door middel van Microsoft Power BI. Microsoft Power BI is een interactieve tool om data te visualiseren. Verkrijg meer inzicht in je bedrijfsgegevens door interactieve grafieken en tabellen. Op deze manier krijg je inzicht in nieuwe kansen en grip op je organisatie!

Bij Didata zijn er standaard dashboards ontwikkeld in Power BI voor Didata klanten. Voor Diverse modules worden er KPI’s getoond in het dashboard. Daarnaast is het mogelijk om ook jouw eigen dashboard op te maken met de KPI’s die voor jouw organisatie van belang zijn. Lees hieronder voor welke Didata modules dashboards al voor je klaar staan.

Overzicht Zenvoices
Overzicht Zenvoices
Scan en herken in Combipac

Scan en Herken maakt het makkelijker!

Scan en Herken geeft jou als gebruiker de mogelijkheid om facturen makkelijker en efficiënter in te voeren binnen Didata Combipac. Het geeft je het voordeel dat de foutmarges kleiner worden. Daarnaast neemt het werk uit handen en hoef je minder gegevens handmatig in te voeren. Het controleert o.a. op KVK-, btw- èn bankrekeningnummer. De software module bouwt met elke scan jouw digitale archief ook verder op. Door automatisering regels in te stellen in Zenvoices, kan het volledige factuurverwerkingsproces geautomatiseerd worden in Zenvoices en komt de inkoopfactuur direct in CombiPac. Zenvoices biedt hierbij de mogelijkheid om facturen automatisch ter autorisatie toe te wijzen aan medewerkers, ook wel fiatteren genoemd. Zo heb je als beheerder altijd overzicht in het aantal facturen die goedgekeurd moeten worden per medewerker!

De samenwerking met Zenvoices op het gebied van Scan en Herken zorgt ervoor dat het je tijd bespaart in je dagelijkse werkzaamheden en je je kunt focussen op andere zaken!

Scan en Herken is één van de vele mogelijkheden die onze software te bieden heeft aan Dealer- en Serviceorganisaties. Benieuwd neem eens een kijkje!

Menu