Dino Hadzic (29) werkt sinds 1 augustus 2018 als consultant bij DIDATA. ‘Bedrijfsoptimalisatie is zeer boeiend.’

Na zijn studie bedrijfskunde startte Dino zijn loopbaan bij een grote drukkerij, waar hij zich bezighield met de opzet van online marketing. Aansluitend werkte hij bij een onderneming die zich bezighield met automatiseringsoplossingen voor productiebedrijven. ‘Ik bracht de werkprocessen in kaart, met procesoptimalisatie als doel.’ Via zijn persoonlijke netwerk kreeg Dino vorig jaar de tip om bij DIDATA te solliciteren. ‘Ik heb me eerst verdiept in het bedrijf. Zowel de materie als de werkzaamheden bleken goed aan te sluiten bij mijn studie.’

Kan het anders en beter?

‘Ik vind het boeiend om samen met de klant te focussen op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarbij komen vragen aan bod als ‘Wat doen jullie? Wie doet wat in het proces? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet?’  Het is voor ons bedrijf geen kwestie van de installatie van nieuwe software en veel plezier ermee. We zijn procesconsultants, die actief meedenken hoe zaken efficiënter kunnen. En samen met de klant bedenken we welke veranderingen en aanpassingen je zou moeten doorvoeren om zijn doelen te kunnen bereiken.’

Door heel Nederland

‘Ik heb geen specifiek rayon. Dus ik kan naar een klant in Zeeland gaan, of om de hoek in Winterswijk. Ik heb inmiddels een paar vaste klanten, dat aantal zal wel groeien naarmate ik hier langer werk. Het leren kennen van bedrijven, onze toegevoegde waarde in de praktijk meemaken, dat maakt het werk voor mij boeiend. Groei en ontwikkeling staan bij DIDATA centraal. Dat geldt voor mij persoonlijk, voor de klant én voor ons bedrijf.’

We doen het samen

‘Wat ik kenmerkend vind voor DIDATA? Het is een kennisgedreven organisatie. Er zit enorm veel know how, ook van onze branche. We hebben een hecht team van collega’s, sommigen werken hier al meer dan twintig jaar. Wat me aanspreekt zijn de korte lijnen, iedereen is makkelijk benaderbaar. En je krijgt voldoende ruimte om ‘je ding te doen’.  Samenwerking is belangrijk. Met je collega’s, en zeker ook met de klant.’

Wil je een afspraak maken met Dino of een van zijn collega’s? We komen graag bij je langs om te praten over de groei en ontwikkeling van jouw onderneming.

Menu